SPESİYAL ESTERLER
ÜRÜN İSMİ  INCI İSMİ KULLANIM AMACI
LEXFEEL NATUREL Heptyl undecylenate LexFeel Naturel doğal ürünler için son derece kuru ve az yağlılık hissi olan bir emollienttır.% 100 bitkisel kökenli bir üründür. Güneş ürünlerinde, nemlendiricilerde, losyonlarda, make-up larda ve antipersprantlarda kullanıma uygundur.Cyclomethicone ve mineral yağların doğal bir alternatifidir. Bazı doğal yağlar ile kombine edildiğinde ciltteki aşırı yağlılık hissiyatını azaltır.
LEXFEEL SHINE Propylene glycol dibenzoate Renkli kozmetik ve saç şekillendirici ürünlerde parlaklık vermek amacı ile kullanılır. Ayrıca, yüksek refraktif index değeri ile, antiperspirantların ve organik güneş ürünlerinin neden olduğu beyazlatıcı etkiyi azaltır.
LEXFEEL 7 Neopentyl glycol diheptanoate Emülsiyonlarda kullanılan son üründe yağlılık hissi vermeyen bir esterdir. Uçucu silikonlar (cyclomethicone) yerine kullanılabilir. Organik UV absorblayıcıları ve esanslar için ideal bir çözücüdür.
LEXFEEL 21 Trimethylolpropane tricaprylate/tricaprate Cilde  ve saçlara yağsız bir kayganlık verir. Losyonlarda, güneş kremlerinde, fondotönlerde, dudak ürünlerinde ve saç şekillendiricilerinde kullanılan yağsız ve nemlendirici sıvıdır.
LEXFEEL 350 Dipentaerythrityl hexa C5-9 acid esters Krem, losyon, dudak ürünleri, fondöten ve güneş kremlerinin nemlendirme süresini arttıran, ipeksi hissiyat sağlayan esterdir. Renkli kozmetikte pigment dağılımı için kullanılır. Renk ve koku bakımından tamamen stabildir.
LEXFEEL 700 Polyester-4 Kokusuz, renksiz ve tatsız özellikte, castor oil yerine kullanılabilecek stabil ürün üretimini sağlayan bir esterdir. Hint yağından farklı olarak LexFeel 700, lipid oksidasyonuna tamamen dirençlidir. Rujlarda sınırsız raf ömrüne olanak sağlar.
LEXFEEL D4 Neopentyl glycol diheptanoate (and) isododecane Losyonlar, saç şekillendirici ürünler, renkli kozmetik ve güneş ürünlerinde kullanılır. Uçucu silikonlar (cyclomethicone) yerine kullanılabilir.
LEXFEEL D5 Neopentyl glycol diheptanoate (and) isododecane Losyonlar, saç şekillendirici ürünler, renkli kozmetik ve güneş ürünlerinde kullanılır. Uçucu silikonlar (cyclomethicone) yerine kullanılabilir.
NIKKOL DISM Diisostearyl Malate İnorganik pigmentleri çok iyi disperse eder, yüksek viskoziteye sahip, yağlarla ve balmumlarıyla breaber kullanımı uyumludur.



Telif Hakkı © Ejder Kimya