SHEA BUTTER VE TÜREVLERİ
ÜRÜN İSMİ  INCI İSMİ KULLANIM AMACI
LIPEX  SHEA Butyrospermum Parkii Butter(EU)     Butyrospermum Parkii(Shea Buteer)(U.S.)                                                    Genel amaçlı,fiyat avantajlı, kristalizasyon özelliklerini geliştirici yarı-katı shea butter dır. Formülasyonlarda yüksek raf ömrü sağlar. Hızlı katılaşma ve stabilizasyon, prosesin süresinin kısalmasına neden olur. Uzun süreli nemlendirme ve anti-aging özelliktedir. Ecocert sertifikalıdır.
LIPEX 205 Butyrospermum Parkii Butter(EU)     Butyrospermum Parkii(Shea Butter)(U.S.)                                                    Shea butter'ın sıvı formudur.Cilt ve saç bakım ürünleri için kullanıma uygundur. Likit formu nedeni ile proses kolaylığı sağlar.Uzun süreli nemlendirme ve anti-aging özelliktedir.
LIPEX  SHEASOFT Butyrospermum Parkii Butter(EU)     Butyrospermum Parkii(Shea Butter)(U.S.)                                                    Yüksek erime noktalıdır. Cilt bakımında tercih edilir. Formülasyonun ısı stabilitesini arttırır. Ciltte iyi nemlilik sağlarken; yağsız ve yumuşak bir his bırakır. Su içermeyen formülasyonlar için uygundur.Ecocert sertifikalıdır.
LIPEX  512 Butyrospermum Parkii Butter(EU)     Butyrospermum Parkii(Shea Buteer)(U.S.)                                                    Katı formdadır.Body butter ve diğer cilt bakım kremlerinde dayanıklılığı sağlar.
LIPEX 102 Butyrospermum Parkii Butter(EU)     Butyrospermum Parkii(Shea Buteer)(U.S.)                                                    Geleneksel shea butter'ın özenle rafine edilmesi ve kokusunun giderilmesi ile elde edilen bir nemlendirici, yağlandırıcıdır.
LIPEX SHEA W Shea Butter Cetly Esters Düşük dağılma özelliği ile , cilt bakım emülsiyonlarının ve su içermeyen ürünlerin yapılanmasını sağlar. Ecocert sertifikalıdır.
LIPEX  SHEA WL Shea Butter Oleyl Esters Likid formdadır. Hassas ve kuru ciltlere yönelik ürünlerde yüksek nemlendiricilik özelliğine sahip bir yağlandırıcıdır. Ecocert sertifikalıdır.