RENKLİ KOZMETİK SPESİFİK ÜRÜNLER
ÜRÜN İSMİ  INCI İSMİ KULLANIM AMACI
AMIHOPE LL Lauroyl Lysine AMIHOPE LL yağ asidi ve L-Lizin den elde edilen fonksiyonel, kozmetik ürünler için kullanımı uygun, toz yapıda amino asittir. Suda ve yağda çözünmez.Hexagonal yapısı yumuşak, pürüzsüz, ipeksi bir his verir. Ayrıca inorganik tozların fizikokimyasal özelliklerini geliştirmek için yüzeye adsorbe olabilir. Saç bakımı ürünleri, cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde kullanıma uygundur. Doku düzeltici olarak hareket ettiğinden yüzdeki çizgilerin kolaylıkla kapanmasını sağlar. ECOCERT sertifikalıdır.
Makkimousse 12 or 25 Sodium Polyacrylate Starch Bu eşsiz kıvamlaştırıcı ajan cilt bakım ve renkli kozmetik ürünlerinde köpük yapısı (mousse) elde etmeye olanak sağlar.
Makibeads
80, 150, 250
Polymethyl methyacrylate cross polymer Gözenekli ve küre şeklinde, yumuşak odak efekte sahip polimerdir. Pürüzsüz bir his ve üstün emilim sağlar. Yağı emmesi için tasarlanmıştır ve fondöten uygulamaları için uygundur.
Makibeads 2 Polymethyl methacrylate Düz ve küre şeklinde, yumuşak odak efekte sahip polimerdir. Spesifik alanı ve emilimi azdır. Fondöten uygulamaları için uygundur.
3D-TECH PW Methyl Methacrylate Cross Polymer Yarım küre şeklinde bir polimerdir. Cilde çok iyi tutunur, pürüzsüz bir his verir, ve ışığı yansıtır. Toz ve sıvı fondöten, allık, göz farı ve ruj uygulamaları için uygundur. Yüksek konsantrasyonlarda formülasyona uygulanabilir.
Cellulosebeads
D-5, D-10, D-30,
D-50 D-100, D-200
Cellulose Oldukça geniş bir çap aralığında (5-200 µm) üstün bir yağ emme ve hidrofilik özelliğe sahiptir. Yumuşak ve de peeling uygulamaları için uygundur. ECOCERT sertifikalıdır.
Colored Cellulobeads Cellulose
Iron Oxide (and silica)
Kaygan ve renklendirici etkisi olan, küresel selüloz beadleridir. Maskara uygulamalarında hacim verir. Carbon Black, Black Iron Oxide, TiO2, Red and Yellow Iron Oxide and Red 33 renkli selüloz beadleri olarak mevcuttur. Çapları 15µm'den küçüktür.
OTS-0.5 Cellulobeads D-10 Triethoxycaprylylsilane, Cellulose Lipofilik ve su geçirmezdir. Mükemmel bir pürüzsüzlük hissi verir. Değişik partikül boyutları mevcuttur.
MOISCELL PW D-5 Dipotassium Succinate + Microcrystalline cellulose Suda iyi dağılabilen ve nemi iyi tutan küresel selüloz beadleridir. Kayganlaştırma etkisi vardır, ve çapı 10µm'den küçüktür.



Telif Hakkı © Ejder Kimya