KAPLI PİGMENTLER
Kaplama Malzemesi INCI İSMİ Özellikler & Kullanım Amaçları
Hidrofobik Özellik Taşıyanlar
Silikon, silane SI METHICONE İpeksi bir dokunuş sağlar,yağda iyi dağılır. Compact powder ürünler için kullanımı uygundur. (Islak ve kuru kullanılabilen powder form ürünlerde de kullanılabilir.)
SI01 HYDROGEN DIMETHICONE İpeksi bir dokunuş sağlar,yağda iyi dağılır. Compact powder ve sıvı formda ürünler için kullanımı uygundur. H2 potansiyeli düşüktür.
OTS TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE Kremsi bir dokunuş sağlar, cilde iyi tutunur ve uzun süre ciltte kalır (long lasting ). Yağda iyi dağılır. Tüm renkli kozmetik ürünleri için uygundur.
Amino asit ASL SODIUM LAUROYL GLUTAMATE + DL LYSINE + MAGNESIUM CHLORIDE Cildin bariyer fonksiyonunu iyileştiren, kendinden disperse olmuş pigmentlerdir. Surfakatandır-yağı emülsiyonlaştırır ve doğal kaynaklardan elde edilir. Tüm renkli kozmetik ürünleri için uygundur.
LL LAUROYL LYSINE Su itici özelliği mükemmeldir. Ciltte pürüzsüz görünüm sağlar. Doğal orijinli bir üründür.
LL VSTAL LAUROYL LYSINE, STEARIC ACID Bitkisel kaynaklı iki ürünün karışımı ile kaplanmıştır. Suya dayanıklıdır. Ciltte pürüzsüz görünüm sağlar ve cilde çok iyi tutunur.
ASI SODIUM LAUROYL ASPARTATE, ZINC CHLORIDE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE Ciltte pürüzsüzlük hissi verir, homojen bir şekilde dağılır. pH'sı cildin pH'sı olan 5-6 arasında dengelenmiştir.
Hidrofobik & lipofilik Özellik Taşıyanlar
PF C9-15 FLUROALCOHOL PHOSPHATE Tere ve sebuma karşı dayanıklıdır, ciltte uzun süre kalır (long lasting). Su ve yağ geçirmez özelliği mükemmeldir. Ciltte mat ve pudramsı bir görünüm sağlar, kendine özgü ve eşsiz bir hissiyata sahiptir. Silikonda ve yüzey gerilimi düşük esterlerde disperse edilebilir. Tüm renkli kozmetik ürünleri için uygundur.
FHS PERFLUOROOCTYL TRIETHOXYSILANE Kremsi ve pürüzsüz bir his verir. Lipofilik özelliği kullanılan yağa göre değişkendir. Compact powder uygulamaları için mükkemmel bir seçimdir.
FOTS C9-15 PERFLUOROALCOHOL PHOSPHATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE Hibrit işlemlidir: PF ve OTS işlemlilerin özelliklerine sahiptir. Ciltte kremsi ve pürüzsüz bir his verir, cilde iyi tutunur, tere ve sebuma karşı dayanıklıdır, kolay formüle edilir. Tüm renkli kozmetik ürünleri için uygundur.
Hidrofilik Özellik Taşıyanlar
CT CHITOSAN Çok iyi nemlendirici etkisi vardır. Hayvansal kaynaklardan elde edilmiştir. Tüm renkli kozmetik ürünleri için uygundur.
C2 Mikrokristalin Selüloz Ciltte su emilimini artırır. Suda mükemmel dağılır. Doğal kaynaklardan elde edilmiştir. Tüm renkli kozmetik ürünleri için uygundur.



Telif Hakkı © Ejder Kimya