| EMÜLSİYONLAŞTIRICILAR | ||
| ÜRÜN İSMİ | INCI İSMİ | KULLANIM AMACI |
|---|---|---|
| AKOLINE SL | Sodium Stearoly Lactylate | Krem ve losyonlar için anyonik bir emülsiyonlaştırıcıdır.Laktik asit (an alpha-hydroxy acid) in yavaş salınımını sağlayarak, anti-wrinkle ve cilt sıkılaştırıcı özelliği in vivo testleri ile kanıtlanmıştır. Stabilize Akoline PG 7 ve monoglycerides kombinasyonu içinde stabilite edilebilir. HLB=17. Ecocert sertifikalıdır. |
| AKOLINE GC | Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate | Krem ve losyonlar için anyonik bir emülsiyonlaştırıcıdır.Sitrik asit (an alpha-hydroxy acid)in yavaş salınımını sağlayarak, anti-wrinkle ve cilt sıkılaştırıcı özelliği in vivo testleri ile kanıtlanmıştır. HLB=11. Ecocert sertifikalıdır. |
| AKOLINE LC | Glyceryl Stearate Citrate | Krem ve losyonlar için anyonik bir emülsiyonlaştırıcıdır. Soğuk prosesler içinde uygundur.. Sitrik asit salınımını sağlar. HLB=12. Ecocert sertifikalıdır. |
| AKOLINE LA | Glycerly Palmitate Lactate | Monopalmitin in laktik asit esteridir. Krem ve losyonlar için non-iyonik emülsiyonlaştırıcıdır. Laktik asit salınımını sağlar. |
| AKOLINE PG 7 | Polyglycerly-3 Stearate | O/W emülsiyonlarına yönelik non-iyonik,polyglycerol bazlı emülsiyonlaştırıcıdır. İyi bir sıvı kristal destekleyici özelliktedir. HLB=7. Ecocert sertifikalıdır. |
| AKOLINE PGPR | Polyglycerly-3 Ricinoleate | Non-iyonik W/O emülsiyonlaştırıcıdır, Su içermeyen formülasyonlar için pigment dağıtıcı ajandır. Ecocert sertifikalıdır. |
| AKOLINE HV32 | Glyceryl Stearate SE | Tek başına emülsiye olabilen, W/O emülsiyonlaştırıcı ajanıdır. Kremler, losyonlar ve su içermeyen ürünler için vizkozite düzenleyicidir. |
| AKOLINE MD50 | Glyceryl Stearate | W/O emülsiyonlaştırıcı ajanıdır.Kremler, losyonlar ve su içermeyen ürünler için vizkozite düzenleyicidir.Dermokozmetikler,EurPh ile uyumludur. HLB 2-3. Ecocert sertifikalıdır. |
| AKOLINE MG-P | Glyceryl Stearate | Krem, losyon ve su içermeyen ürünlerde, W/O emülsiyonlaştırıcı ve O/W yardımcı emülsiyonlaştırıcıdır. HLB 3-4 |
| AKOLINE MCM | Caprylic/Capric Glycerides | Mikroemülsiyon formülasyonlarına uyumludur. Formülasyonlarda hem aktif bileşenlerin çözünebilmesini hem de yardımcı emülsiyonlaştırıcı görevi üstlenir.Güneş kremleri ve inorganik pigmentler için, disperse edici ajandır. Zayıf bakteriostatik özellik taşır. HLB 5-6. |
| Hydrogenated Castor Oil (40) EO | PEG-40 Hydrogenated Castor oil | Çok iyi çözücüdür. O/W emülgatörüdür.Parfüm yağları, esans ve bitkisel yağları çözmek için uygundur. |
| POE (20) Sorbitan laurate | Polysorbate 20 | Dermotolojik özellikleri çok iyidir. O/W sistemlerde non-iyonik emülgatördür.Krem ve sıvı emülsiyonlar için uygun, bitkisel yağlar için çözücü olarak kullanılır. |
| POE (20) Sorbitan Stearate | Polysorbate 60 | Dermotolojik özellikleri çok iyidir. O/W sistemlerde non-iyonik emülgatördür.Krem ve sıvı emülsiyonlar için uygun, bitkisel yağlar için çözücü olarak kullanılır. |
| Sorbitan Monooleate 20 EO | Polysorbate 80 | Non-iyonik , emülgatör |
| Cetyl Stearyl Alcohol 11 EO | Ceteareth-11 | Non-iyonik , emülgatör |
| Cetyl Stearyl Alcohol 20 EO | Ceteareth-20 | Non-iyonik , emülgatör |
| Cetyl Stearyl Alcohol 25 EO | Ceteareth-25 | Non-iyonik , emülgatör |
| Cetyl Oleyl Alcohol 10 EO | Oleth-10 | O/W emülgatör |
| Cetyl Oleyl Alcohol 20 EO | Oleth-20 | O/W emülgatör |
| C12-14 Fatty alcohol 4 EO | Laureth-4 | O/W emülgatör |
| NIKKOL NIKKOMULESE WO | Cyclopentasiloxane (and) PEG-10 Dimethicone (and) Disteardimonium Hectorite | W/O emülgatördür. Silikon/polar yağ içeriği yüksek olan emülsiyonlar hazırlamak için mükemmel bir seçimdir. Stabil W/O emulsiyon oluşturucudur. Pürüzsüz bir yapı oluşturur, cilde yayılımı mükemmeldir. |
| NIKKOL NIKKOMULESE 41 | Behenyl Alcohol (and) Polyglyceryl-10 Pentastearate (and) Sodium Stearoyl Lactylate | O/W emülgatördür, suda jel yapısı oluşturur. Suya dayanıklı ve uzun süre nemlendirici etkisi vardır. Bir çok çeşitli yağı emülsiye edebilme kapasitesi vardır. Erime noktası 65-75⁰C'dir. |
| NIKKOL NIKKOMULESE LC | Behenyl Alcohol (and) Stearyl Alcohol (and) PEG-20 Phytosterol (and) Cetyl Alcohol (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols (and) Glyceryl Stearate (and) Hydrogenated Lecithin (and) Caprylic/Capric Triglyceride | Likit kristal O/W türü emülsiyon sistemleri (O/LC/W) için bir emülsiyonlaştırıcı bileşiktir. Cildin üzerinde stabil likit kristal koruyucu film oluşturur ("ikinci cilt etkisi"). Cildi nemlendirmesi ve cilt hücrelerini iyileştirmesi klinik olarak test edilmiştir. |
| NIKKOL NIKKOMULESE LH | Glycerin (and)Hydrogenated Lecithin (and) Hydroxypropyl Methylcellulose Stearoxy Ether (and) Squalene (and) Sodium Methyl Stearoyl Taurate Stearoxy Ether (and) Squalene (and) Sodium Methyl Stearoyl Taurate | İyi bir tuz-toleransına sahip emülsiyonlaştırıcı bileşiktir. Yağın türü ve polaritesine bağlı olmaksızın stabil O/W emülsiyonları oluşturur. Ciltte mükemmel yayılır, ve pürüzsüz bir yapı oluşturur. Bitkisel bileşimler içerir. |
| NIKKOL NIKKOMULESE SE | Sorbeth-30 Tetraisostearate (and) Sorbitan Sesquiisostearate (and) PPG-8-Ceteth-20 (and) Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer (and) Diproylene Glycol (and) Sodium Lauryl Sulfate (and) Water | Hazırlaması kolay polimer sistemleri ( jeller/kremler) için geliştirilmiş bir emülsiyonlaştırıcı bileşiktir. Nemlendirici etkisi vardır. Soğuk proses kullanımına uygundur, böylelikle enerji tasarrufu sağlar. |
| NIKKOL HEXAGLYN PR-15 | Polyglyceryl-6 Polyricinoleate | W/O emülgatördür. (su içeriği yüksek olan sistemlerde stabildir) |
| NIKKOL DECAGLYN 10-OV | Polyglyceryl-10 Decaoleate | İyonik olmayan polioksietilen surkaktanlara üstün okzidasyon ve pH dayanıklılığı vardır. Şeker kamışı, gliserin, sorbitan fatty esterlerle karşılaştırıldığında ısıya çok daha dayanıklıdır. Yumuşatıcı ve tekrar yağlandırıcı etkisi vardır. Besin katkı maddesi olarak onaylanmış, bitkisel bir emülgatördür. |
| NIKKOL DECAGLYN 5-OV | Polyglyceryl-10 Pentaoleate | İyonik olmayan polioksietilen surkaktanlara üstün okzidasyon ve pH dayanıklılığı vardır. Şeker kamışı, gliserin, sorbitan fatty esterlerle karşılaştırıldığında ısıya çok daha dayanıklıdır. Lipofilik emülgatörtür. W/O emulsiyonlaştırıcıdır (su içeriği yüksek olan sistemlerde stabildir). Besin katkı maddesi olarak onaylanmış, bitkisel bir emülgatördür. |
| NIKKOL DECAGLYN 10-MAC | Polyglyceryl-10 Decamacadamiate | İyonik olmayan polioksietilen surkaktanlara üstün okzidasyon ve pH dayanıklılığı vardır. Şeker kamışı, gliserin, sorbitan fatty esterlerle karşılaştırıldığında ısıya çok daha dayanıklıdır. Yumuşatıcı ve cilde çekimi yüksektir. Şeffaf ürünlerin berraklılığını artırır. Yağ asidi kısmı macademia fındık yağından elde edilmiştir. Besin katkı maddesi olarak onaylanmıştır. |
| Lecinol S-10 | Hydrogenated Lecithin | Natürel lesitine göre ısıya ve oksidasyona daha dayanıklıdır. Hücre çeperinin dayanıklılığını artırır ve cilt bariyerini iyileştirir. Tahrişi azaltır, nemlendirir ve emülsiyonlaştırır. |
