| BOTANİK YAĞLAR | ||
| ÜRÜN İSMİ | INCI İSMİ
| KULLANIM AMACI |
|---|---|---|
| ARNICA OIL | Glycine Soja(Soybean)Oil(and) Arnica Montana Flower Extract(and)Tocopherol |
Hassas cilt ve saç derisini korur. Kan akışını düzenler. Morluklara iyi gelmesi açısından ağda sonrası yağlarda kullanılması önerilir. |
| AVOCADO OIL | Persea Gratissima(Avocado)Oil |
Kuru ve pullu ciltlerin koruyucu bakımında etkindir. A, B ve E vitamini içerir. Cilt üzerinde yağsız bir his bırakır. |
| CALENDULA OIL | Glycine Soja(Soybean)Oil(and) Calendula Officinalis Flower Extract(and)Tocopherol |
Anti enflamatuvar özelliği ile kuru ve pullu ciltlerin koruyucu bakımı için uygundur. Bebek yağlarında ve bebek bakım ürünlerinde kullanılması önerilir. |
| CARROT OIL | Glycine Soja(Soybean)Oil(and)Daucus Carota Sativa(Carrot)Root Extract(and)Beta-Carotene(and)Tocopherol |
İçeriğindeki karotenlerin pigment lere etkisi nedeni ile güneş ürünlerinde tercih edilmektedir. Kuru ve pullu ciltlerin koruyucu bakımı için uygundur. |
| St.JOHN'S WORTH OIL | Olea Europaea(Olive)Fruit Oil (and)Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract(and)Tocopherol |
Yıpranmış ve hassas ciltlerin bakımı için uygundur. |
| TOCOPHEROL OIL | Glycine Soja(Soybean)Oil(and)Tocopherol |
Doğal E vitamini olup anti oksidan etkilidir. Cilt ve saçı zarar verici çevresel etkilerden korur. |
| WHEAT GERM OIL | Triticum Vulgare (Wheat)Germ Oil |
Buğday dan gelen tüm vitaminler ile cilt ve saç bakımı için uygundur. |
| APRICOT KERNEL OİL | Prunus Armeniaca Seed Oil(EU) Prunus Armeniaca(Apricot) Kernel oil (US) |
Kayısı çekirdeğinden elde edilen,yüksek saflıkta bitkisel yağ.Oleik(%56-70) ve linoleik (%21-33)asitler bakımından zengindir. |
| COCONUT OIL(KRİSTAL) | Cocos Nucifera Oil(EU) Cocos Nucifera(Coconut)Oil(U.S.) |
Yüksek saflıkta hindistan cevizi yağıdır. Cilt ve saç bakımına yönelik ürünlerde kulanıma uygun yarı katı formda bir bazdır. Laurik ve miristik asit yönünden zengindir. İyi oksidatif stabiliteye sahiptir. |
| MACADAMIA OIL | Macadamia Ternifolia Seed Oil(EU) Macadamia Ternifolia Seed Oil(US) |
Macadamia ağacının kabuklu yemişinden elde edilen saflaştırılmış yağdır. Palmitoleik asit(C16:1 %18-24) ve oleik asit(%54-65) yönünden eşsiz bir bitkisel yağdır. |
| OLIVE OIL EXTRA VIRGIN | Olea Europaea Oil(EU) Olea Europaea(Olive) Fruit Oil(US) |
Soğuk press yapılmış, karakteristik renk ve tada sahip,işlenmemiş zeytin yağıdır. Oleik asit (%55-83) ve sabunlaşmayan yağ oranı yüksektir. |
| PALM OIL(AKOFRITE) | Elaeis Guineensis Oil (EU) Elaeis Guineensis(Palm)Oil (U.S.) |
Yüksek saflıkta palmiye yağıdır. Palmitik ve oleik asit yönünden zengindir. Cilt bakıma yönelik ürünlerde kullanılması tavsiye edilir.Ecocert certifikalıdır. |
| SWEET ALMOND OIL | Prunus Amygdalus DulcisOil(EU) Prunus Amygdalus Dulcis(Sweet Almond) Oil (US) |
Tatlı badem çekirdeğinden elde edilen saflaştırılmış yağdır. Birçok kozmetik kremlerinde ve losyonlarında standart yağlandırıcı olarak kullanılır.Yüksek orandaki oleik(%60-80) ve linoleik asit(17-30) içeriği ile oksidasyona karşı iyi bir stabilite sağlar. |
| CORN OIL | Zea Mays Oil(EU) Zea Mays (Corn) Oil (US) |
Yüksek saflıkta,düzenleyici mısır yağıdır. Tocopherol ve uçucu yağ asitleri ( linoleik(omega 6) %57) yönünden zengindir. |
| EVENING PRIMROSE OIL | Oenothera Biennis Oil(EU) Oenothera Biennis Oil (Evening Primrose) Oil (US) |
Saflaştırılmış gece çuhaçiçeği yağı, gamma-linolenik asit(%7-11) ve linoleik asit(%60-75) yönünden zengindir. Kuru ve tahriş olmuş ciltlere yönelik formülasyonlarda kullanılır. |
| GRAPESEED OIL | Vitis Vinifera Seed Oil (EU) Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (US) |
Yüksek oranda omega-6 yağ asidi(%58-81 linoleik asit) içeren bir yağdır. Kurur ve hassas ciltlere yöneliktir. |
| SAFFLOWER OIL | Carthamus Tinctorius Oil(EU) Carthamus Tinctorius (Safflower) |
Yalancı safran tohumundan elde edilmiş, saflaştırılmış bir yağdır. Yüksek oranda omega-6 (%58-81 linoleik asit) asidi içermesinden dolayı kuru ve hassas ciltlere yönelik formülasyonlar için tercih edilen bir yağdır. |
| SESAME OIL | Sesamum Indicum Oil(EU) Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil(US) |
%35-50 oleik asit ve %35-50 linoleik asit ile dengelenmiş ve sabunlaşmayan bir yağdır. |
| SOYBEAN OIL | Glycine Soja Oil(EU) Glycine Soja (Soybean) Oil (U.S.) |
Yüksek saflıkta, düzenleyici soya fasulyesi yağıdır. Uçuçu yağ asitleri(%54 omega-6 linoleik asit ve %8 omega-3 linolenik asit) yönünden zengindir. |
| SUNFLOWER OIL | Helianthus Annuus Oil(EU) Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil(U.S.) |
Yüksek saflıkta, düzenleyici ayçiçeği yağıdır. Uçucu yağ asidi (%64 omega-6 linoleik asit) yönünden zengindir. |
| WHEAT GERM OIL | Triticum Vulgare Germ Oil(EU) Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil(US) |
İçeriğindeki E vitamini,Phytosterols ve linoleik Asit(%49-60) ile kozmetik kremlerde ve losyonlarda tercih edilen bir yağdır. |
| BORAGE OIL | Borago Officinals Seed Oil(EU) Borago Officinalis Seed Oil(US) |
Yüksek oranda doymamış Starflower tohumundan elde edilen yağdır. %18-25 gamma-linolenik asit ve %34-42 linoleik asit içeriği ile kuru ve tahriş olmuş ciltlere yönelik uygulamalarda kullanılır |
| GOLD-OF-PLEASURE OIL | Camelina Sativa Oil(EU) Camelina Sativa Seed Oil(US) |
Yüksek oranda omega-3 ve omega-6 yağ asitleri (%30-40 alpha-linolenik(omega3) ve %15-24 linoleik(omega-6) ) içerir. Düşük miktarlarda kullanımı ile bile kuru ve tahriş olmuş ciltlerde iyi bir etki gösterir. |
| HAZELNUT OIL | Corylus Americana Nut Oil(EU) Corylus americana (Hazel) Seed Oil (US) |
Saflaştırılmış fındık yağı, oleik asit(%70-84) yönünden zengindir. |
| OLIVE POMACE | Olea Europaea Husk oil(EU) Olea Europaea (Olive) Husl Oil(US) |
İşlenmemiş zeytinyağı ve saflaştırılmış zeytin ezmesi karışımıdır. %55-83 oleik asit içerir. |
| PASSIONFLOWER SEED OIL | Passiflora Incarnata Oil(EU) Passiflora Incarnata Seed Oil(US) |
Çarkıfelek çiçeğinin (Maracuja) tohumlarından elde edilen çoklu doymamış yağdır. %64-75 oranında linoleik asit içerir. |
| AKOGREEN EVO | (Olive Oil Extra Virgin) Olea Europaea Oil(EU) Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (US) |
Karakteristik tat ve renkte, ekstra saf zeytinyağıdır. Yüksek oranda sabunlaşmayan oleik asit(%55-83) içerir. Organik sertifikası mevcuttur. |
| AKOGREEN P | (Palm Oil) Elaesis Guineensis Oil(EU) Elaeis Guineensis (Palm) |
Palmiye yağı palmitik ve oleik asit yönünden zengindir. Cilt bakımı uygulamalarına yönelik, yarı-katı, bitkisel bir yağdır.tifikalandırılmıştır. Organik sertifikası mevcuttur. |
| AKOGREEN SFW | (Winterised Sunflower Oil) Helianthus Annuus oil(EU) Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (US) |
Uçucu yağ asitleri (%64 Omega-6,linoleik asit) yönünden zengin bir ayçiçeği yağıdır.Organik sertifikası mevcuttur. |
Diğerleri için tıklayınız
