BİOAKTİF YAĞLAR
ÜRÜN İSMİ  INCI İSMİ KULLANIM AMACI
LIPEX SHEA-U Butyrospermum Parkii Butter(EU)     Butyrospermum Parkii(Shea Butter)(U.S.)                                                    Yüksek oranda triterpene alcohol ester bileşimi ile(en az %20) bioaktif bir shea butter dır.Anti-enflamatuar etkisi ve fibroblast uyarıcı etkisi in- vitro testler ile kanıtlanmıştır. US Patent 6552208
LIPEX CELLECT Phytosterly Canola Glycerides %30 oranında phytosterols içeren,bioaktif phytosterol preparattır. In-vitro testleri ile anti-infilamatuar etkisi kanıtlanmıştır. 
LIPEX CANOLA-U Canola oil(EU) Canola oil(U.S.)                      Kanola yağının tocopheroller ve yüksek derecede phytosteroller içeren zenginleştirilmiş fraksiyonu ile elde edilmiştir.  In-vitro testleri ile anti-enflamatuar etkisi kanıtlanmıştır. Cildi onarıcı etkisi de in-vivo testler ile kanıtlanmıştır.US patenti 6552208 dir.